FunkcjeCennikNowościDokumentacjaCentrum pomocyZaloguj się
Europa
EnglishEspañolItalianoPortuguêsFrançaisDeutschNederlandsPolskiРусскийTürkçe
Azja i Pacyfik
日本語한국어简体中文繁體中文Tiếng ViệtไทยBahasa MelayuBahasa Indonesia
Bliski Wschód
العربية
FunkcjeCennikNowościDokumentacjaCentrum pomocy
Zaloguj się Add to Chrome
Przewodnik
  • Pierwsze kroki
  • Panel boczny
  • Google Workspace
  • AI
  • Codzienny briefing
  • Integracje
    • Slack
    • Telegram
    • Zoom
    • Microsoft Teams
    • Dropbox
    • Notion
    • Confluence
    • Jira
    • Figma
    • GitHub
  • Plany
  • Prywatność i dane

Plany

Free, Pro i Team.

  • Free: $0. Twoje aplikacje Google Workspace, bezpłatnie po zalogowaniu przez Google.
  • Pro: $2.99 (za przestrzeń roboczą · miesięcznie). Pełny Marketplace, funkcje AI oraz doładowania kredytów AI.
  • Team: $3.99 (za członka · miesięcznie). Wspólna przestrzeń robocza: zaproś współpracowników i pracujcie razem, z większą liczbą kredytów AI. Opłata naliczana za każdego członka.

Pełne porównanie znajdziesz w sekcji Cennik. Plany płatne zostaną udostępnione, gdy rozliczenia będą gotowe. Zawsze zobaczysz warunki przed dokonaniem jakiejkolwiek płatności.

Zmiana planu

Przejście na wyższy plan działa natychmiast. Przejście z planu Team na Pro lub Free wymaga, by przestrzeń robocza najpierw wróciła do jednej osoby, ponieważ Pro i Free to plany dla pojedynczego użytkownika:

  • Najpierw usuń pozostałych członków. Dopóki pozostaje więcej niż jeden członek, przycisk zmiany na niższy plan jest nieaktywny i kieruje Cię do sekcji Members. Gdy zostaniesz jedyną osobą, możesz przejść na niższy plan.
  • Usunięty członek zachowuje swoje konto. Usuwany jest jedynie jego dostęp do tej przestrzeni roboczej; profil pozostaje nienaruszony. Przy kolejnym logowaniu trafia do własnej, osobistej przestrzeni roboczej, tworzonej automatycznie (nazwanej jego imieniem, w planie Free), jeśli jeszcze jej nie ma.
  • Brak zwrotu przy zmianie na niższy plan. Zachowujesz wyższy poziom przez opłacony okres; niższa cena obowiązuje od następnego cyklu rozliczeniowego. Miejsca w planie Team są rozliczane według liczby członków, więc usunięcie członków obniża kolejną opłatę.
  • Twoje dane są zachowywane. Funkcje dostępne tylko w planie Team, takie jak schemat organizacyjny, są ukrywane w planach Pro/Free, ale nie usuwane. Po ponownym przejściu na wyższy plan wszystko zostaje przywrócone.

©2026 Rexplore Inc. All rights reserved.

Prywatność Informacje o wersji Warunki Pliki cookie Bezpieczeństwo